Parketservice Roosendaal maakt gebruik van de producten van EASYLOX.

Wij zijn baanbrekend in het maken van klantspecifieke houten visgraat vloeren. Uit onze passie voor technische oplossingen is EASYLOX® ontstaan. Deze vloeren worden hoogwaardig geproduceerd waardoor ze gemakkelijker en sneller te leggen zijn met een nóg beter eindresultaat.

De unieke eigenschappen van EASYLOX

Wij zijn baanbrekend in het maken van visgraat vloeren. Door onze oplossingsgerichte blik hebben wij EASYLOX® kunnen ontwikkelen. Een Europees gepatenteerd visgraatparket zonder linker of rechter delen. Elke plank heeft dezelfde profilering, zonder losse onderdelen! Dankzij EASYLOX® is er op de werkvloer geen verwarring meer tussen linker- en rechter delen en zijn er geen vermaakkosten meer. Ook bij het produceren van visgraat en het fabrieksmatig kleuren van deze vloeren hoeven linker en rechter delen niet langer uit elkaar gehouden te worden. EASYLOX® wordt geproduceerd met behulp van een CNC gestuurde machine, de EASYLOX® profiler. Onze slimme hightech oplossingen zorgen er iedere dag weer voor dat wij een 100% haaks product kunnen leveren met een perfecte passing en maatvoering. Kortom, al deze voordelen zorgen ervoor dat de vloer in kortere tijd gelegd kan worden met een nóg beter eindresultaat.

EASYLOX® wordt klantspecifiek geproduceerd in onze eigen fabriek en is opgebouwd uit een massieve eiken toplaag van 4 mm dik en een 12 mm dikke berken Multiplex onderlaag. EASYLOX® visgraat is verkrijgbaar in verschillende maten: De breedte kan variëren van 12 tot 22 centimeter en de lengte kan variëren van 60 tot 110 centimeter. Kortom, vele mogelijkheden!

Wil jij dit ook in je assortiment?

Contact opnemen

Dan nemen wij contact met je op! Niet alleen het leggen van EASYLOX® is namelijk makkelijk, maar ook de communicatie met ons!